can I fly

Jag har inte varit inne här på ett tag, jag har som slutat skriva, slutat skriva dikter och allt. De som ha varit så kul. men alla tror ju att ja är så deprimerad för att ja skriver som jag gör, men ja är inte det, ja älskar bara sorliga dikter och bilder. De är som att dom bilderna säger mycke mer.

- De ja Saknar mest :
Det är nog min bästa vän som ja hade/har, eller jag vet inte va vi är, vi kanske bara är vanliga vänner, men du är den som jag saknar mest just nu. Skulle behöva dig här.  
- De ja inte Saknar : Just nu känns de som ja saknar pecis allt. Allt gammalt, vill inte gå frammåt i livet utan ja vill gå tillbaka. De va så mycke bättre med vänner, skola, kärlek, de ända ja vill ta bort från förr är mina deppritioner.
- De som ja ska göra de sista 50 dagarna : Fram till studenten ska ja försöka göra så mycke som möjligt i skolan, jag ska försöka ha så kul som möjligt , men de är rätt svårt med den klassen man har.¨Gå på balen med Marcus.
- De som ja kommer göra efter 50 dagar : efter studenten ska ja vara ledig lite grann sen ska ja jobba på hotellet i Dorotea, sen får vi se vad man gör.
- Musik som står först på listan just nu : 1. B.o.B - can I fly. 2. Rihanna - Drunk on love. 3. Medina - falla tillbaks

 


RSS 2.0