Slow Dancing In A Burning Room

Vars är världen på väg..egentligen.. om man tänker efter är livet påväg långt långt ifrån närheten.
Tillexempel i går när ja å madde va i danslokalen så va de kanske 11-12 åringar som satt och prata om sprit att dom hade fixat.. Hallå??? :S
I dag hörde ja en 8 åring sitta å prata om knark? Hallå??? :S helt sjukt..
_____________

Själv håller mitt liv på gå lång iväg de med, men varför de vet ja inte själv? Ja behöver nog lite hjälp på traven av dig.. men vem vet? egentligen hade det vait skönt att försöka med nått annat... att inte försöka alls..
får vell se vars de vänder, eller vars de händer.

_____________

Madde och jag var i danslokalen i går, de va kul när vi va ensam, va skönt... men vi var vell inte ensam så spec länge. typ 45 min, men de va ju en tid de med..
känns lite skönt ändå att vintern är på väg.. men ändå vill ja ha sommar hela tiden.. för de är verkligen kallt ute nu .. :S


http://www.youtube.com/watch?v=99dIJiamkBU&feature=related




bewafa

Nu måste ja verkligen förstöka ta mig upp,, måste gräva mig upp, de här är inte bra.. inte i närheten.. måste bara ta mig upp..
om ni ska lyssna på låten måste ni lyssna till refrängen.. för de är då den blir bra..

http://www.youtube.com/watch?v=ruswugl50SM&feature=related


no te veo

Så löjligt att sitta och kommentera Anonymt, vågar man inte stå för vad man tycker eller? haha väx upp om man ska sitta och kommentera sopa, hora, eller massa sånt.. stå för va ni tycker.

De är så skönt att bo i egen lägenhet, fast de är lite tomt och tråkigt. men har ju ändå alltid folk hos mig.. men på nätterna saknar ja min madde..
skolan går ju inte så jätte bra än.. men ja måste verkligen börja fixa den. annars kommer ja måsta flytta hem i gen. å de kanske inte är så kul. vill inte gå skola i Vilhelmina,  not so nice, fast då kanske man skulle få tbx kontakten med gammla polare.. men vem bryr sig, är dom inte kvar när man flyttar är dom ju inte speciellt bra vänner heller...

Jag är glad att ja har min madde kvar. å Lize å dom andra i Östersund. :) 

Är i Lycksele hos älsklingen nu.. har städat hans lägenhet medans han ha varit på skolan. han är ju på väg hem nu så då blir de till att gå till ica å handla, vi ska laga nån mat. men vad.. I don´t know..
märker vell när vi kommer dit :)
å i kväll blir de bara myskväll. känns skönt att han är min..  men ändå är inte så bra mellan oss.. men de får vi ta å fixa, annars får vi ju bara skita i varandra å gå åt varsit håll.. men de är ju lite svårt de med.. men sånt får man ju leva med..

http://www.youtube.com/watch?v=bKbbZTs8wJM








RSS 2.0