Unforunate

men heej, nu är man här  igen, sitter på engelskan å har sjukt jävla tråkigt.. har suttit vid facebook hela lektionen, ja är klar med uppsatsen men ja orkar inte göra en pp. :S

Ja, i dag ska ja försöka hinna hämta nycklarna till min nya lägenhet. känns spännande. ska bli så kul å för göra som man vill.. men de kommer bli såå tomt utan min ängel madelen.. :/ ja ska börja packa ihop saker i dag å så.. sen får ja vell se hur det blir.. kommer nog vara lite jobbigt.. men de ska nog funka.. vi ha iaf bestämt att vi ska försöka fara å dansa två gånger i veckan. iaf en gång i veckan..
vi va och dansa i går, och det gick riktigt bra faktiskt :) i kväll efter skolan blir det antagligen att gå hem och kasta i sig nån mat och sen åka till dansen.

http://www.youtube.com/watch?v=uCdpTIzk7-0&p=A64A8124AD90BE50&playnext=1&index=12

Saknar min sötnos..


somliga.

Ledsen att de har tagit 100 år innan ja tagit mig chansen att skriva, men ja ha inte haft lust med nånting. Skolan går vell inte heller det bästa, men de går ju inte dåligt heller.
Träningen går sjukt dåligt. kan inte ens passa en bolljävel. :S men så äre.

Nu blir det en vecka kvar hos min madde. sen flyttar ja till egen lägenhet mitt inne i stan. skänns rätt skönt, men ändå ja kommer sakna min madde hur mycke som helst. men bara för ja flyttar betyder det inte att vi inte ska träffas. för tro mig, hon kommer inte bli av med mig än.. inte än på ett tag iaf. ;) hon är iaf världens bästa.

ja trode aldrig de skulle bli vi, trode aldrig att du skulle tycka om mig så mycke som du säger du gör.. men de kanske bara är något du säger? men varför skulle du bara säga nått för att säga.. men vem vet? ja fick dig till slut iaf.. vi ha nu dejta i över tre månader och varit tsm i en vecka nu typ,
känns bra men ändå konstigt.

har hur mycke ny musik som helst. sjukt bra som helst men just nu bli det nog en liten svensk låt..

http://www.youtube.com/watch?v=sHku9y6LFFQ


Sry

Snart kommer inlägg.. men tar nog ett litet tag tid.. har tappat glöden för allt..

RSS 2.0